Namaskaar!... og hilsener fra Herrens land Jagannath.Bhubaneswar - templets by; hovedstaden i Odisha er mitt morsland. Odisha, beriket med kulturarv, arkitektur arv og skjulte perler skje for å være Indias ånd. De fantastiske templene, de ikoniske landemerkene, de fengslende strendene, den eventyrlystne dyreliv helligdommer og nasjonalparker, trekker de migrerende, fjærede skapningene i Chilika innsjøen i mange besøkende konsekvent. Jeg ønsket å avsløre denne skjønnheten til hele verden, og vi er en av de beste prisvinnende turoperatørene i Odisha til tjeneste.

Jeg ble utsatt for omfattende fra min barndom og erfarne problemer. Dette motiverte meg til å utvikle denne bransjen og undersøke full skala oppnåelig som virkelig kunne oppmuntre en ferierende eller en sammenkomst av besøkende. Og vi kan stolt si at innen få år, med mye arbeid og hardwork, er vi nå den prisvinnende turoperatøren i Odisha. Det er den måten min drømmebarn Sand Pebbles Tour 'n' Travels (I) Pvt Ltd kom på. Med min erfaring og engasjement i denne bransjen har jeg hatt kapasitet til å sette sammen en gruppe veldig forberedt og erfarne medarbeidere som vil gå langt utover deres forpliktelse for hånden for å gi våre besøkende den mest ideelle reiseopplevelsen.

Prisvinnende turoperatør i Odisha

I dag har vi spredt vingene våre over til New Delhi og Kolkata, og vi jobber i forskjellige metros i India med god vilje ved hjelp av Institutt for turisme, Odishas regjering og Indias regering. Å være en prisvinnende turoperatør i Odisha, er vårt hovedmoto for å gi reisende et levetid på erfaring, en boks full av minner og glade ansikter.

Med dette vil jeg gjerne utvide en hjertelig velkommen til alle å besøke vår fantastiske og sjarmerende nasjon og møte dens bunnløse fortreffelighet. Det er min sanne forventning at gjestene vil forsøke å vurdere å undersøke severdigheter og flora fauna i India. Jeg vil gjerne forsikre deg om at opplevelsen vil ligge i deres minner for uendelig tid.

Mitt aller beste til alle dere og forventer velkommen deg i Odisha.

Atithi Devo Bhava!....

Alok Maharana
MD, Sand Pebbles Tours

Be om et anrop tilbake

BEHØV EN OPPKALLING TILBAKE

Skriv inn dine opplysninger nedenfor for å be om en tilbakeringing, og vi kommer tilbake så snart som mulig.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!